• Imobiliare Campulung - Vanzari, inchirieri case Arges

OCAZIE PENTRU INVESTITORI - Teren 8 ha, intra-extravilan, Bughea de Sus.

Bughea de Sus - zona Bughea de Sus

ID Oferta: 11212

.

Pret: 2.999.999 €

Imagine-WhatsApp-2024-01-24-la-16.48.57_50f857bc.jpg
Caracteristici
ID oferta 11212
Pret 2.999.999 €
zona Bughea de Sus
Agent Mak Adalbert
Actualizat la 2024-01-25 02:32:51
Nr afisari 144
Specificatii
Apa da
Cablu TV da
Internet da

OCAZIE PENTRU INVESTITORI - De vanzare Teren 8 ha, intra-extravilan, Magura - Bai, Bughea de Sus, Arges imobiliare.

In atenția investitorilor și dezvoltatorilor imobiliari!

OCAZIE UNICA, IN ROMANIA! 8 ha =80.000 mp, TEREN IDEAL STATIUNE BALNEO – CLIMATICA, BUGHEA DE SUS – CAMPULUNG, JUD. ARGES

Agentie imobiliara Arges in parteneriat cu Agentie imobiliara Cluj - intermediaza, in regim de  EXCLUSIVITATE, vanzarea unui teren de vis, in suprafață de 8 ha (80.000 mp),  lot compact, intravilan și extravilan, amplasat intr-o locatie de  poveste, cu priveliște panoramica superba, situat la poalele Muntilor  Fagaras – Masivul Iezer-Papusa, la o altitudine de 600  m, climat subalpin la 3 km de municipiul Campulung  Muscel, In localitatea Bughea de Sus, langă Baile Bughea,  cunoscute ca statiune balneoclimaterica – „Complexul Balnear Magura”. Azi in renovare.

Proprietatea, cu suprafete intinse de brazi falnici, are  identificate un număr de 13 IZVOARE Sulfuroase ce se pierd sub dealul Magura : 8  izvoare de suprafata, 5 izvoare de adancime (20 – 60 m), cu APE  MINERALE MIXTE, SULFUROASE, CLORO-SODICE, HIPOTONE, cu multiple  proprietati curative, pot fi folosite in cura interna sau  externa, cu o mineralizare totala de 1,7-1,8 g/l, bioclimat de crutare.

Apele minerale din Punctul Măgura, combinate cu climatul  tonifiant, sunt favorabile bolnavilor cardiaci, hipertensivi sau  pulmonari cronici, anemici sau astenici, tratamente pentru afectiunile  tubului digestiv, ale rinichilor si cailor urinare, precum si pentru  afectiunile reumatismale. Tinand seama de climatul zonei, se poate  aplica: cura de aeratie clinostatica, cura de odihna in aer liber, bai  de soare, jocuri, plimbari, etc.

INDICAȚII TERAPEUTICE: afectiuni ale tubului digestiv, afectiuni hepato-biliare, afectiuni ale rinichiului si cailor urinare,  afectiuni reumatismale degenerative si articulare, afecţiuni ale cailor respiratorii, nevroza astenica. In afara de indicatiile in  afecțiunile cailor respiratorii superioare, pot fi tratate cu succes diferite forme reumatismale, mai ales Mal. Sakolski – Bouillaud,  artrite infecțioase secundare, poliartrita cronica evolutiva, spondilita  anchilopoetica, artroze, reumatismul extraarticular si maladii ginecologice (sterilitate, amenoree, sifilis, etc.)

Avand in fata apa Raului Bugea, iar in partea din spate o priveliste minunata a lantului muntos ce se profileaza in zare, Comuna Bughea de Sus este declarata zona turistica si totodata o stațiune  balneo-climaterica, datorita zacamantului hidrotermal existent in mare majoritate pe(sub) terenul nostru. Aici se dezvolta cristalinul format din sisturi cristaline (mica, filite, intercalatii de grese). Izvoarele de apa minerale precum si cele din albia majora a Raului  Bughea, sunt legate de depozitele miocene din regiune, avand o concentratie ce difera putin de la un izvor la altul, in hidrogen  sulfurat (H2S), in clorura de sodiu si o concetratie slaba in ceea ce priveste bicarbonatul de sodiu. Date asupra studierii lor avem de la Inceputul secolului al XIX-lea, cand Doctorul Stefan Vasile Episcopescu,  in lucrarea sa: „APELE METALICE ALE ROMINIEI MARI”, publicata in anul 1837, face o sumara descriere a acestora, sfatuieste pe logofatul  Niculaie Rucareanu, pe a carui mosie se găseau izvoarele, sa le „dastupe”.

Obiective turistice / Trasee turistice aflate in imediata  vecinatate: Lacul Iezer, Cabana Voina, Pastravariile dinAlbestii de Muscel - Candesti,  Grota Ursului, Rucar, Pestera Dambovicioara, Barajul si Lacul de acumulare Rausor, Cascada Vaii Rele de la Slatina (Nucsoara), Castrul roman Jidova, Cetatea Oratia, Cetatea Poenari, Conacul Golești, Lacul  Balea, Lacul Capra, Lacul Invartita Nucșoara, Lacul Jgheburoasa, Lacul Pecineagu, Manastirea Namaiesti- Valea Mare Pravat, Manastirea si biserica rupestra Corbii de Piatra, Manastirea Curtea de Arges, Mausoleul de la Mateias, Prima Capitala aTarii Romanesti, Manastirea Negru Voda din Campulung, Transfagarasanul, Varful Moldoveanu, Varful Negoiu, Valea lui Stan, Avenul din Grind, Cascada Capra, Lacul Caltun, Culoarul Rucar Bran, Fantana  Mesterului Manole, Necropola Regala de la Curtea de Argeșs Biserica Domnească Sfantul Nicolae din Curtea de Arges, Manastirea Cetatuia Negru Voda, supranumita ”Meteora Romaniei”, Barajul Vidraru, Valea cu Pesti, Valea Valsanului, Biserica de lemn din Jupanesti.

Terenul este situat in nord–estul judetului Arges, la nord–vest de municipiul Campulung, iar accesul la proprietate se face pe  drum asfaltat, respectiv pe drumul judetean DJ 735, care face legatura  spre nord-vest cu Albestii de Muscel si spre est cu municipiul Campulung  (unde se termina in DN 73).

Terenul are formă dreptunghiulara, cu vedere panoramica si se  afla intr-o zona superba, insorita pe tot parcursul zilei, incununata  de un peisaj de vis asupra raurilor, muntilor, dealurilor si padurilor din zona, o adevarata oaza de liniste si relaxare.

Utilitati : energia electrica la teren, internet fibra optica, 13 izvoare de apa pe proprietate, inperspectiva apropiata se apropie si reteaua de gaz.

Toate actele sunt in regula, terenul este intabulat, CF–liber de sarcini.

Pret = 2.999.999 euro, 37,49 e/mp – negociabil.       

Nu pierdeti, aceasta oportunitate! 

Oferta se adresează clientilor pretentiosi, care stiu sa aprecieze, sa evalueze proprietatea, la adevarata valoare!

Distante aproximative la obiective de interes sau localitati din zona:

CAMPULUNG – 3 Km

CURTEA DE ARGES – 53 Km

LACUL VIDRARU – 82 km

POIANA BRASOV – 83 Km

SIBIU – 165 km

BUCURESTI – 168 km

Agentia imobiliara Mak Imobiliar Expert S.R.L / mmimobiliarexpert®/ C.R.M.- ImobilPro 8©/ 20 ani experienta in imobiliare- Real Estate.

Trimite un mesaj

Cu ajutorul nostru va garantam ca veti face alegerea perfecta! Mak Imobiliar Expert va pune la dispozitie imobiliare verificate si sigure.

Intermediere tranzactii imobiliare case si apartamente din zona Arges si Campulung.


Trimite un mesaj

Newsletter

Abonează-te la newsletter pentru a primi cele mai noi oferte.


Oferte Similare
81594b3d-dd8c-4abc-9268-c649a2750cc9.jpg
31.100 EUR
Teren 3.110 mp, intravilan. Stoenesti.
209_1.jpeg
25.000 EUR
Teren 2500 mp, intravilan, Campulung.
210_1.jpeg
52.500 EUR
Teren 3.500 mp, intravilan, Campulung.
213_1.jpeg
300.000 EUR
Teren 3 ha, intravilan, Nucsoara.
222_2.jpeg
150.000 EUR
Teren 1 ha, intravilan, Dambovicioara.
236_1.jpeg
17.384 EUR
Teren 2.899 mp, intravilan, Boteni.
246_1.jpeg
39.260 EUR
Teren 7.852 mp, intravilan, Campulung.
324_1.jpeg
40.000 EUR
Teren 4.008 mp, intravilan, Leresti.
327_1.jpeg
16.320 EUR
Teren 816 mp, intravilan, Valea Mare-Pravat.
335_1.jpeg
23.100 EUR
Teren 3.300 mp, intravilan, Leresti.
0745930886