• Imobiliare Campulung - Vanzari, inchirieri case Arges

SERVICII

Mak Imobiliar Expert intermediaza  vanzari – cumparari, inchirieri si schimburi de apartamente, case, vile, terenuri si spatii comerciale oferind servicii profesionale de consultanta imobiliara si juridica. Firma noastra dispune de o baza de date cuprinzatoare actualizata zilnic. Consilierii nostri va stau la dispozitie 24 / 24 de ore si va vor ajuta sa gasiti solutia ideala in functie de nevoile dumneavoastra si de bugetul de care dispuneti, manuind cu succes peste 3000 de oferte si anunturi imobiliare actualizate la zi. Pe site-ul agentiei veti gasi anunturi structurate pe 10 categorii distincte, filtrul de cautare oferindu-va posibilitatea sa selectati eficient si in timp record oferta dorita. Prin colaborarea cu www.ziarulimobiliar.ro, oferim stiri imobiliare de actualitate. In sectiunea servicii aveti la dispozitie un ghid legislativ, avand baza legislativa in care se desfasoara activitatile imobiliare din piata imobiliara.

Agentia noastra tranzactioneaza oferte imobiliare din toate categoriile, gasiti oferte imobiliare din Arges in special din zona Muscelului, ne desfasuram activitatea in Campulung avand oferte locale si din zonele adiacente in special partea nordica a  Argesului, mai bine zis zona de munte a judetului cu zone turistice consacrate precum:  Culuarul Rucar – Bran, Dambovicioara, Dragoslavele, Stoenesti - Cetateni, Valea Mare – Pravat, Bradet, Corbi, Nucsoara sau zona turistica Leresti - Cabana Voina si zone virgine mai putin consacrate precum Bughea si Albestii de Muscel unde avem cateva pastravarii sau zona dealului Matau, cel mai inalt deal din tara – 1018 m altitudine, dispunand de o partie de schii si cateva pensiuni consacrate, precum Conacul de pe Deal, reprezentate de satele comunei Mioarele sau Poienarii de Muscel pe partea sudica a dealului Matau. Iar in secundar ne ocupam de ofertele aflate in zona deluroasa din sudul Campulungului precum: Aninoasa, Schitu Golesti,  Mihaesti, Boteni, Stalpeni, Balilesti - Vladesti.  Oferta noastra este diversificata, caracteristica zonala aducand-o atat Casele se lemn, cabanele si pensiunile montane precum si casele evidentiate prin diferite stiluri arhitectonice vechi si noi, predominate de stilul romanesc si neoromanesc, stilul taranesc  muscelean propriu zonei, precum si noile stiluri moderne de la clasic la futurist, o imbinare armonioasa unica dand un caracter atractiv aparte. Ofertele noastre de teren, ofera deschideri si panorame unice cu deschidere spre masivele zonei ale Fagarasilor, Iezer – Papusa, Piatra Craiului, Mateias, Leaota si Dealul Matau cu unicitatea lui. Piata imobiliara a Campulungului aflat la rascruce de drumuri si cu o istorie bogata ramane un loc atractiv spre care va invitam sa va indreptati atentia.

Avem o serie de colaborari ce ne situeaza pe locuri fruntase, atat in lumea imobiliara interna cat si cea internationala, siteul nostru fiind bine vazut pe continentul american in SUA si Canada, precum si Piata Europeana, in Itala si Spania, Marea Britanie si nu numai.

Pentru a veni in sprijinul clientilor nostri, perfectarea tranzactiei in forma autentica se finalizeaza in maxim 48 de ore. In plus, la cerere, puteti beneficia de urmatoarele servicii pentru care nu se percep comisioane suplimentare:

  • realizarea schitelor cadastrale in regim de urgenta
  • consultanta la intocmirea documentatiei necesare in vederea obtinerii unui credit ipotecar
  • contractare lucrari de amenajare interioara
  • la cererea clientilor firmei, administrarea imobilului cumparat prin intermediul agentiei.