• Imobiliare Campulung - Vanzari, inchirieri case Arges

Decembrie 2024 - Casă cu 2 camere și teren de 3.500 mp de inchiriat în Bughea de Jos Arges – Oportunitate pentru locuință și activități agricole

Bughea de Jos - zona Bughea de Jos

ID Oferta: 6402

.

Pret: 250 €

6402_1.jpeg
Caracteristici
ID oferta 6402
Pret 250 €
zona Bughea de Jos
Nr camere 2 camere
Etaj Parter
Suprafata 55 m2
Agent Mak Adalbert
Actualizat la 2024-10-16 17:20:37
Nr afisari 1294
Specificatii
Grad mobilare Mobilat
Tip apartament Decomandat
Numar bai 1
Grad finisaj Finisat
Structura de rezistenta Caramida
An constructie 1980
Gresie da
Faianta da
Parchet da
Microcentrala da
Apa da
Apometre da
Apometre da
Cablu TV da
Internet da
Canalizare da
Telefon da
Acoperis da

 Casă cu 2 camere și teren de 3.500 mp de inchiriat în Bughea de Jos Arges – Oportunitate pentru locuință și activități agricole

Meta Descriere: Casă cu 2 camere și teren de 3.500 mp în Bughea de Jos, ideală pentru o locuință liniștită sau activități agricole. Oportunitate excelentă într-o zonă naturală și liniștită. Detalii complete pe site.

Descriere: Oferim spre inchiriere o casă cu 2 camere și teren generos de 3.500 mp în Bughea de Jos. Proprietatea este perfectă pentru o familie care caută o locuință într-un cadru natural, cu posibilitatea de a dezvolta activități agricole. Casa dispune de două camere, fiind potrivită pentru renovare sau extindere, iar terenul oferă spațiu pentru grădinărit sau construcții suplimentare.

Caracteristici:

  • Suprafață teren: 3.500 mp
  • Camere: 2
  • Locație: Bughea de Jos
  • Potențial agricol sau rezidențial
  • Casa de inchiriat Bughea de Jos.
  • casă Bughea de Jos, 
  •  teren 3.500 mp, 
  • locuință rurală, 
  • activități agricole

Agentie imobiliara - Inchiriez Casa de caramida ( constructie 1980) cu 2 camere mari si bucatarie mare (16 mp), baie (6 mp) cu cada si wc - apa curenta localizata in zona centrala din Bughea de Jos la 5 km de Primaria orasului Campulung Muscel. Casa are curte de 3500 mp cu pomi fructiferi, brazi, nuci si plante ornamentale. In curte exista si constructia unui Foisor si Gratar din caramida. Casa beneficiaza de toate facilitatile - apa curenta, incalzire cu sobe de teracota si incalzire centrala pe lemne (centrala achizitionata de la Romstal). Casa este pozitionata langa raul Bughea, pe drumul principal asfaltat - in dreptul statiei de masina care duce spre Campulung Muscel. Este o oportunitate pentru oricine cauta un apartament de inchiriat in Campulung Muscel - este mult mai frumos sa locuiesti intr-o curte generoasa, la casa! Chirie numai termen lung.  

Pret = 250 euro/luna

Link intern: Casa de nchiriat Bughea de Jos.

Agentia imobiliara Mak Imobiliar Expert S.R.L- lider detasat in piata locala / mmimobiliarexpert®/ C.R.M.- ImobilPro 8©/ 20 ani experienta in imobiliare- Real Estate.

Trimite un mesaj

Cu ajutorul nostru va garantam ca veti face alegerea perfecta! Mak Imobiliar Expert va pune la dispozitie imobiliare verificate si sigure.

Intermediere tranzactii imobiliare case si apartamente din zona Arges si Campulung.


Trimite un mesaj

0745930886